Kies voor groei
Personal Training

De snelste weg naar een krachtig lichaam voor een succesvol leven

Laten we spreken

Maak kennis met jouw coach

“Als doorgewinterd sporter, trainer en coach heb ik veel kennis over wat wel en niet werkt. Ik heb door de jaren heen veel gewerkt met ondernemers en carrièretijgers en weet wat de uitdagingen van deze doelgroep zijn.

Alles valt of staat met hoe je leeft en wie je in de kern bent. Mijn coaching is de verbindende factor tussen kennis en actie die leidt tot resultaat.”

Wij zeggen Get Real. Kom de realiteit onder ogen en ben eerlijk tegen jezelf.
Een continu proces, afgestemd op jouw leven
Performance Coaching

Werken aan jouw Inner Stance: je innerlijke houding

Jouw acties in het hier en nu bepalen wat je krijgt in de toekomst. Als je blijft wie je nu bent, blijf je doen wat je nu doet en is je toekomst als het ware voorgeprogrammeerd. In performance coaching brengen we je in contact met jezelf. We laten je zien wie je momenteel bent en openen de deuren naar een andere toekomst. Alleen als jij eerlijk naar jezelf durft te kijken en echt bereid bent te veranderen, kun je een nieuwe toekomst creëren.

Wij helpen je zien wat jij niet ziet, jij doet het werk.

Trainingen raken de kern

De trainingen raken de kern op het gebied van het opdoen van kracht, fysieke fitheid en flexibiliteit. Vele bewegingsvaardigheden worden getraind en aangesproken, mede door een sterke diversiteit aan materialen. De trainingen zijn inspirerend, veelzijdig met uitgekiende prikkels om je doelen te behalen. Bart heeft de nodige aandacht voor je innerlijke motivatie om je trainingsspirit hoog te houden.

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend

Voorheen heb ik outdoor bootcamp training gedaan, daarmee ben ik gestopt wegens tijdgebrek door mijn gezinsleven. Mijn proefles bij Get Real Performance beviel meteen omdat de trainingen niet alleen op kracht, maar ook op coördinatie en flexibiliteit gericht zijn. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Inmiddels volgen mijn partner en kinderen de groepstrainingen ook.

Elke training is uitdagend

De personal trainingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeftes als onderneemster. Elke training is uitdagend, brengt me op een gecontroleerde manier uit mijn comfortzone en zorgt voor positieve energie. Hier kan ik de hele dag op kan teren en zorgt dat ik alles aankan dat het runnen van een bedrijf met zich meebrengt. 

Ik vertrouw op een krachtig lichaam

Mensen met een kantoorbaan moeten een sterk lichaam creëren. Met een fit en gebalanceerd lijf pak je namelijk de kern van lichamelijke problemen aan. En dat is exact waarom ik met mijn gehele team sport bij Bart van Get Real Performance. Nooit eerder heb ik een trainer ontmoet die zó veel verstand heeft van het menselijk lichaam.

Optimaal resultaat

Vrijblijvende intake