Kies voor groei
Strong Lifelong

Bouw een krachtig lichaam in een gedreven groep. Niet voor even, maar voor het leven

Laten we spreken

Maak kennis met jouw coach

“Ik heb jarenlange ervaring met het trainen van groepen van alle niveaus. Bij Get Real Performance kom je om van mij te leren hoe je effectief kunt trainen voor de rest van je leven. Ik heb alle fouten gemaakt die je kunt maken en ik help jou deze fouten te vermijden.

Ik ben niet politiek correct, maar geef je eerlijke feedback en behandel je met respect.”

Wij zeggen Get Real. Kom de realiteit onder ogen en ben eerlijk tegen jezelf.
Train met een gedreven groep

Strong Lifelong

Een krachtig lichaam bouw je niet van vandaag op morgen. Het vergt toewijding, intentionele training en een consistent programma. Strong Lifelong is ons doorlopende programma om een krachtig lichaam te bouwen waar je levenslang profijt van hebt. Je traint in een groep waar je de vaardigheden ontwikkelt om effectief te trainen, in trainingsblokken variërend in methodiek en oefenstof. We trainen met vrije materialen zoals kettlebells, barbells en gymnastiekringen.

Onze programma’s zijn gericht op het verbeteren van de algemene kracht en functionaliteit van het lichaam, en zijn daarom aangevuld met atletische-, flexibiliteits- en conditionele training. Elk trainingsblok is een nieuwe uitdaging en draagt bij aan het bouwen van een krachtig lijf — niet voor even, maar voor het leven.

Dit is een no-nonsense programma voor gedreven mensen. We settelen niet voor middelmatigheid, maar streven naar continue verbetering.

Vrijblijvende intake
Mentale Coaching

Krachtig leven = Krachtig lichaam + Krachtige mind

Je kunt pas echt succesvol leven als je een krachtig lijf én een krachtige geest hebt. Alles wat je doet valt of staat met je mentale en fysieke conditie. In het verlengde van onze transformatieprogramma’s bouwen we wekelijks aan je mentale kracht door thema’s uit performance coaching te gebruiken in een sportsetting. Dit maakt je een bewuster en effectiever mens.

We brengen je in contact met jezelf zodat jij de kans krijgt om te ontwikkelen. Hier heeft iedereen om je heen ook profijt van.

Trainingen raken de kern

De trainingen raken de kern op het gebied van het opdoen van kracht, fysieke fitheid en flexibiliteit. Vele bewegingsvaardigheden worden getraind en aangesproken, mede door een sterke diversiteit aan materialen. De trainingen zijn inspirerend, veelzijdig met uitgekiende prikkels om je doelen te behalen. Bart heeft de nodige aandacht voor je innerlijke motivatie om je trainingsspirit hoog te houden.

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend

Voorheen heb ik outdoor bootcamp training gedaan, daarmee ben ik gestopt wegens tijdgebrek door mijn gezinsleven. Mijn proefles bij Get Real Performance beviel meteen omdat de trainingen niet alleen op kracht, maar ook op coördinatie en flexibiliteit gericht zijn. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Inmiddels volgen mijn partner en kinderen de groepstrainingen ook.

Elke training is uitdagend

De personal trainingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeftes als onderneemster. Elke training is uitdagend, brengt me op een gecontroleerde manier uit mijn comfortzone en zorgt voor positieve energie. Hier kan ik de hele dag op kan teren en zorgt dat ik alles aankan dat het runnen van een bedrijf met zich meebrengt. 

Ik vertrouw op een krachtig lichaam

Mensen met een kantoorbaan moeten een sterk lichaam creëren. Met een fit en gebalanceerd lijf pak je namelijk de kern van lichamelijke problemen aan. En dat is exact waarom ik met mijn gehele team sport bij Bart van Get Real Performance. Nooit eerder heb ik een trainer ontmoet die zó veel verstand heeft van het menselijk lichaam.

Optimaal resultaat

Vrijblijvende intake