Kies voor groei
Get Strong Program

In 12 weken naar een krachtig leven

Nog 6 plaatsen beschikbaar
Vrijblijvende intake

Get Strong Program

Get Strong is een 12-weeks programma dat je helpt om een krachtig leven te bouwen. Een krachtig leven met een krachtig lichaam, mentale kracht en krachtige gewoontes. Jij beslist wat dit voor je gaat doen. Fit zijn, sterker zijn, afvallen, meer energie voor je business en/of je ‘lekker in je vel voelen’.

We helpen je om je leefstijl en voedingspatroon duurzaam te veranderen. We helpen je kracht- en conditietraining op effectieve wijze te integreren in jouw leven. We coachen je op je gedrag zodat je oude onwerkbare patronen kunt veranderen in krachtige acties.

Get Strong is een transformatietraject dat jou in staat stelt verantwoordelijkheid te nemen voor jouw lichaam, gezondheid en de kwaliteit van je leven – in elk domein.

Doel programma

Een krachtig leven bouwen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid en de kwaliteit van jouw leven. Een fundament leggen om kracht-, conditie- en mentale training een belangrijk onderdeel te maken in je leven. Tools om zwak gedrag te herkennen en om te zetten in krachtige acties. Je in contact brengen met jezelf en je helpen de persoon te bouwen die je moet zijn om te doen wat nodig is voor het realiseren van jouw doelen.

Voor wie is Get Strong?

Mensen met een druk leven die klaar zijn met een moe, slap, dik of pijnlijk lichaam. Mensen die niet afhankelijk willen zijn van omstandigheden. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen lichaam en gezondheid. Mensen met ambities die willen presteren. Mensen die bereid zijn om te veranderen. Mensen die de waarde zien van coaching vs. zelfstandig proberen.

Vrijblijvende intake

Trainingen raken de kern

De trainingen raken de kern op het gebied van het opdoen van kracht, fysieke fitheid en flexibiliteit. Vele bewegingsvaardigheden worden getraind en aangesproken, mede door een sterke diversiteit aan materialen. De trainingen zijn inspirerend, veelzijdig met uitgekiende prikkels om je doelen te behalen. Bart heeft de nodige aandacht voor je innerlijke motivatie om je trainingsspirit hoog te houden.

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend

Voorheen heb ik outdoor bootcamp training gedaan, daarmee ben ik gestopt wegens tijdgebrek door mijn gezinsleven. Mijn proefles bij Get Real Performance beviel meteen omdat de trainingen niet alleen op kracht, maar ook op coördinatie en flexibiliteit gericht zijn. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Inmiddels volgen mijn partner en kinderen de groepstrainingen ook.

Elke training is uitdagend

De personal trainingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeftes als onderneemster. Elke training is uitdagend, brengt me op een gecontroleerde manier uit mijn comfortzone en zorgt voor positieve energie. Hier kan ik de hele dag op kan teren en zorgt dat ik alles aankan dat het runnen van een bedrijf met zich meebrengt. 

Ik vertrouw op een krachtig lichaam

Mensen met een kantoorbaan moeten een sterk lichaam creëren. Met een fit en gebalanceerd lijf pak je namelijk de kern van lichamelijke problemen aan. En dat is exact waarom ik met mijn gehele team sport bij Bart van Get Real Performance. Nooit eerder heb ik een trainer ontmoet die zó veel verstand heeft van het menselijk lichaam.

Boek resultaat

Vrijblijvende intake