Kies voor groei
Get Real Performance

Een resultaatgerichte sportschool voor gedreven mensen die krachtig willen leven

Laten we spreken

Wat we leven

Visie

“Een krachtig lichaam en een krachtige geest is de basis van een succesvol leven. Wij helpen gedreven mensen versterken wat het moderne leven verzwakt – om te presteren en te excelleren in elk domein van het leven.”

We zijn tegenwoordig te weinig fysiek actief en te veel online. Dit maakt ons lichaam vermoeid en pijnlijk en onze geest zwak en afgeleid. Voor je het weet bezwijk je onder de druk. Wij helpen mensen kracht op te bouwen zodat ze alles aankunnen.

Missie

“Wij bouwen krachtige mensen – één training, één gesprek en één programma tegelijk.”

Vier pijlers

Maak kennis met jouw coach

“Als doorgewinterd sporter, trainer en coach heb ik veel kennis over wat wel en niet werkt. Ik heb door de jaren heen veel gewerkt met ondernemers en carrièretijgers en weet wat de uitdagingen van deze doelgroep zijn.

Alles valt of staat met hoe je leeft en wie je in de kern bent. Mijn coaching is de verbindende factor tussen kennis en actie die leidt tot resultaat.”

Wij zeggen Get Real. Kom de realiteit onder ogen en ben eerlijk tegen jezelf.
Optimaal resultaatTraining afgestemd op jouw leven

Personal training

Bij Get Real Performance kom je voor het creëren van levensveranderend resultaat. Hier ben je op het verkeerde adres voor ‘snelle resultaten’ met minimale inspanning. Met dit soort claims en loze beloftes houden we ons niet bezig. Wij houden ons bezig met het bouwen van krachtige mensen en succesvolle levens.

Bij ons investeer je in een krachtige toekomst die zonder onze training en coaching nooit realiteit zou zijn geworden. Hier doe je het werk dat écht nodig is om tot waardevol resultaat te komen. Perfect voor ondernemers en gedreven mensen. Wij zien je potentie, niet je zwaktes.

Trainen met gedreven sporters

Strong Lifelong

Naar een regulier fitnesscentrum ga je voor de nieuwste sporttrends en om ‘lekker bezig’ te zijn. Bij ons kom je om serieus te trainen en het krachtigste lichaam mogelijk te bouwen. Bij ons train je effectief, volg je een plan en werk je onder begeleiding van een ervaren trainer.

Bij ons trainen gedreven mensen die hun gezondheid serieus nemen. Natuurlijk wordt er ook gelachen.

12 Weken Programma

Get Strong Program

Bouw een krachtig leven

Get Strong is een 12-weeks programma dat je helpt om een krachtig leven te bouwen. Een krachtig leven met een krachtig lichaam, mentale kracht en krachtige gewoontes. Jij beslist wat dit voor je gaat doen. Fit zijn, sterker zijn, afvallen, meer zakelijk succes of ‘lekker in je vel zitten’.

We coachen je op je gedrag zodat je oude onwerkbare patronen kunt veranderen in krachtige acties. Get Strong is een transformatietraject dat jou in staat stelt verantwoordelijkheid te nemen voor jouw lichaam, gezondheid en de kwaliteit van je leven – in elk domein.

Leer meer
Boek resultaat

Vrijblijvende intake